KEMBANGKAN BUSINESS ANDA

SENARAI SERVIS PERKHIDMATAN DIGITAL KAMI

Perkhidmatan digital kami terbahagi kepada beberapa jenis. Pilihan yang variasi mengikut objektif keperluan anda dan dapatkan sebutharga daripada pihak kami. Jika anda ingin dapatkan custom servis terus hubungi kami untuk consultation.

Servis Utama

Pakej Bina Website

Bina website untuk naikkan lagi conversion dengan cepat. Semua jenis website ada disediakan bermula daripada landing page sehingga ke Ecommerce, corporate website, sales page dan lain-lain lagi. Pilih jenis servis dan dapatkan sebutharga dari pihak kami.

Servis Add-on

Servis Perkhidmatan Pengiklanan Digital

Servis iklan berbayar termasuk Google ads(adwords), Facebook ads FBads, Tiktok ads dan Youtube ads. Servis iklan termasuk 30 hari optimization dan report mingguan. Pilih jenis servis iklan dan dapatkan sebutharga dari pihak kami.

Servis Add-on

Pakej SEO

Keyword is King! Kenal pasti jenis keyword niche saingan anda untuk kekal relevan dan rank teratas dalam carian. Pakej yang merangkumi semua daripada website health audit, keyword volume dan competitive research, copywritting contect dan content idea individu. Pilih jenis servis dan dapatkan sebutharga dari pihak kami.

BIAR KAMI BANTU ANDA

Masih tak pasti pakej marketing mana yang anda perlu?

Hubungi kami secara terus untuk dapatkan consultation dari pihak kami khas untuk business anda. Atau dapatkan sebutharga untuk pakej custom dari kami. Kami cuba untuk bantu anda dalam bidang online marketing dengan harga yang berbaloi dan mampu milik !

© 2023 ONWERA